Over ons

Bike Me is al meer dan 10 jaar een toonaangevende speler in de wereld van elektrische voertuigen. Onze passie voor duurzame en milieuvriendelijke vervoersoplossingen is wat ons drijft om het beste te bieden aan onze klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrische steps, scooters, fietsen en moto's, en bieden een uitgebreid assortiment voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een elektrische stap voor dagelijks gebruik of een oplossing voor uw bedrijf, wij hebben altijd het juiste product voor u.

Bij Bike Me staat service bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij bieden herstellingen en onderhoud op verplaatsing voor uw gemak, en hebben ook een grote workshop voor de ombouw van fietsen en scooters voor specifieke bedrijfsbehoeften. Ons team van ervaren technici staat altijd klaar om u te helpen met uw vervoersbehoeften.

Onze lange ervaring en expertise hebben ons in staat gesteld om samen te werken met grote bedrijven zoals Pizza Hut, Domino's Pizza en Johnny's Burger. Wij zijn trots op onze jarenlange trackrecord en blijven ons inzetten om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten.

Bike Me is meer dan alleen een leverancier van elektrische voertuigen. Wij geloven in het creëren van duurzame, milieuvriendelijke vervoersoplossingen en bieden altijd de hoogste kwaliteit producten en service aan onze klanten. Laat ons uw partner worden in elektrische vervoersoplossingen."